Naši partnerji

O.S.R. že več kot 30 let uspešno proizvaja gredi za elektromotorje, avtomobilski sektor in avtomatizacijo. Tehnična pomoč, odzivnost in prilagodljivost so značilnosti njihove proizvodnje, ki strankam omogočajo, da hitro dosežejo končni izdelek. V letu 2019 so proizvedli in dostavili več kot 15 milijonov gredi.

Z uporabo najsodobnejših instrumentov zagotavljajo najvišje standarde kakovosti, izvajajo strog nadzor od vhodnih materialov do končnega izdelka. Na željo kupca izdelujejo PPAP, podporno dokumentacijo, prilagojeno označevanje izdelkov in embalaže, uvajajo in razvijajo najsodobnejše tehnološke stroje, vključno s 100-odstotnimi metodami nadzora, robotskimi linijami in posebnim meroslovnim laboratorijem.

Za več informacij kliknite na: http://www.osrsrl.com/en/

Sunico Huarui Electrical Appliance Co, Ltd, ustanovljeno leta 1996, se je v manj kot 20 letih, razvilo v podjetje z več kot 2500 zaposlenimi, ki vključuje Huarui Electrical Appliance Co., Ltd., Sunico Commutator Co, Ltd., Jiangsu Sunico Co. Z najsodobnejšimi tehnologijami, kakovostnimi materiali in robotskimi linijami izdelujejo kolektorje, ki so znani po vsem svetu.

Njihov uspeh in visoka kakovost izdelkov temeljita na usklajenem upravljanju skupin, strogem nadzoru proizvodnje, odličnem nadzoru proizvodnega procesa in uporabi najnaprednejše tehnologije. Doslej edini na svetu proizvajajo zbiralnike za motorje, ki zdržijo 100.000 RPM, letna količina izdelanih zbiralnikov presega 250.000.000 kosov.

So certificirani po ISO9001, ISO / TS16949 sistemu upravljanja kakovosti in ISO14001 sistemu ravnanja z okoljem.

Za več informacij kliknite na: https://www.china-commutator.com/

Skupina C&U, ustanovljena leta 1991, je ena največjih proizvajalcev ležajev na svetu in največja na Kitajskem. Trenutno ima več kot 18.800 zaposlenih, 14 proizvodnih tovarn in 137 podružnic.

Skupina C&U je visokotehnološko podjetje, ki ga vodi visoko izobraženo mednarodno osebje. Center za raziskave in razvoj letno razvije več kot 400 novih izdelkov, kar je na prvem mestu raziskav novih izdelkov na Kitajskem.

V proizvodnji imajo več kot 30.000 vrst ležajev, od notranjega premera 1 mm do zunanjega premera 4.000 mm. Letna proizvodna zmogljivost je več kot milijarda kosov. Poleg na Kitajskem, ima skupina svoja podjetja in distribucijske centre v Ameriki, na Japonskem in v Nemčiji.

Certificirani so po sistemu upravljanja kakovosti ISO9001, QS9000 / VDA6.1 sistem vodenja kakovosti, sistemu ravnanja z okoljem ISO14001 in sistemu upravljanja kakovosti ISO / TS 16949: 2002.

Za več informacij kliknite na: https://www.cugroup.com/

Podjetje ShengYe Electric Co, Ltd, ustanovljeno leta 1996, je specializirano za razvoj, proizvodnjo in prodajo DD in AC težkih kondenzatorjev. Tovarna ima 30.000 kvadratnih metrov proizvodne površine z več kot 500 zaposlenimi. V sodelovanju z Inštitutom za raziskave in razvoj Power Capacitor Xi’an so pridobili več kot 30 mednarodnih patentov. Njihovi izdelki se uporabljajo v gospodinjskih aparatih, kompenzaciji jalove energije in regulaciji moči elektronske in energetske industrije.

Kondenzatorji so na voljo v izvirnih kvadratnih in eliptičnih vrstah BSMJ, BCMJ kondenzatorji serije BSMJ, BKMJ, MPDSY, MPOSY in v valjasti aluminij MPWSY. Razvili so tudi filtre AKMJ, JKMJ pritisk, MKMJ impulze in BKMJ vzporedno serijo visokonapetostnih kondenzatorjev.

Certificirani so po sistemu ISO9001 v UL \ CQC \ VDE \ TUV \ CSA in so na čelu svetovne tehnologije.

Za več informacij kliknite na: http://en.shengye.com/

INARCA, ustanovljena leta 1964, je v lanskem letu praznovala 55 let uspešnega načrtovanja sponk, konektorjev in strojev za vstavljanje sponk in povezovanja lahke bakrene in aluminijaste žice.
Načrtovanje, razvoj in proizvodnja vseh izdelkov, strojev in orodij, tako termoplastičnih in stiskalnih orodij poteka v celoti v njihovih dveh tovarnah v Padovi.

Inarca letno nameni 15% prihodka novim izdelkom in novim tehnologijam, kar jim omogoča sodelovanje z največjimi svetovnimi podjetji na področju gospodinjskih aparatov, elektromotorjev, elektronike in komponent za avtomobilski sektor.

Certificirani so v skladu z ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, SMETA CAPR.6.0. IATF 16949: 2016 in izdelki VDE in UL / CSA.

Za več informacij kliknite na: https://www.inarca.com/en/

GalvaninS S.r.L. ustanovljena leta 1968 in leta 2015 preurejena družba, je eno najpomembnejših podjetji v proizvodnji elementov za armature, magnetnih ventilov, črpalk in termostatov za akvarije, majhnih delov za cikle, varnostnih naprav, mikromotorjev za igrače, tekstilnih strojev, plinskih ventilov, gorilnikov in izmenjevalnikov toplote.

Za več informacij kliknite na: http://www.galvanins.it/home-eng.html

EnglishSlovenian